2016. október 13., csütörtök

A hétköznapok gyorsan telnek. Általában 7-kor, 8-kor ébredünk, reggeli, szendvicskészítés, és mindenki indul a gyakorlati helyére. Ezen a héten csak Karcsi és Csicsa Milán délutánosak, ezért ők segítenek délelőtt itthon a takarításban, bevásárlásban. A gyakorlati helyeket a jövő héttől látogatjuk, ezen a héten a hétvégi programokat szerveztük, próbáltuk otthonossá tenni a lakást, gördülékennyé tenni a mindennapokat, segítettünk tájékozódni a diákoknak a városban, intéztük a dokumentációt.

A gyakorlati helyeken meg vannak elégedve a diákok munkájával, az autószerelők most is talpraesetten, ügyesen megoldják a rájuk bízott feladatokat, Dórikát megdicsérik a vendégek, borravalót adnak (masszírozást, szemöldökszedést, kézápolást bíztak rá), a villanyszerelők a hotelekben segítenek, a fodrászok babafejen és egymás haján gyakorolnak beszárítást, festést, fonást. Dórika itthon is kamatoztatja tudását, mindenkit megszépít.

Esténként hatalmas kártyapartik zajlanak, mások filmet néznek, zenét hallgatnak, vagy sétálnak a városban.

A hétvégén szombatra tervezzük a Művészetek és Tudományok városának megtekintését, ami egy egész napos nagy program, vasárnap pedig a partra szeretnénk menni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése